Financial Times: «Η Μέρκελ θα συνεχίσει την λιτότητα στα καταπονημένα κράτη της Ευρωζώνης» - iefimerida.gr

Financial Times: «Η Μέρκελ θα συνεχίσει την λιτότητα στα καταπονημένα κράτη της Ευρωζώνης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συγκρότηση κυβέρνησης συνασπισμού της Ανγκέλα Μέρκελ με τους Σοσιαλδημοκράτες γράφουν οι Financial Times, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική λιτότητας που έχει επιβάλλει η Γερμανίδα καγκελάριος στις χώρες της Ευρωζώνης που υποφέρουν από το βάρος του χρέους.

Σε δημοσίευμα τους, οι FT σημειώνουν ότι η Ανγκέλα Μέρκελ θα «διατηρήσει την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλει η Γερμανία στην υπόλοιπη Ευρώπη, ειδικά σε εκείνα τα καταπονημένα μέλη της ευρωζώνη. Οι επιδράσεις των συνομιλιών για τον σχηματισμό της νέας γερμανικής κυβέρνησης έχουν ενδυναμώσει την προσέγγισή της στην κρίση της ευρωζώνης. Δεν πρόκειται πλέον για τη στρατηγική που επιβάλλει μόνο το δικό της κόμμα, αλλά για στρατηγική που έχει καταγραφεί στη συμφωνία με το SPD».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ