Τροπικό δάσος πωλείται σε τιμή ευκαιρίας: Προκαλεί η απόφαση πρακτορείου στη Χαβάη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τροπικό δάσος πωλείται σε τιμή ευκαιρίας: Προκαλεί η απόφαση πρακτορείου στη Χαβάη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε το δικό σας τροπικό δάσος , τώρα είναι η ευκαιρία σας. Την ίδια στιγμή που η αποψίλωση των δασών επιβαρύνει την κλιματική αλλαγή, ένα πρακτορείο στη Χαβάη πουλάει για μερικά εκατομμύρια δολάρια 3.127 στρέμματα τροπικού δάσους στη Χαβάη.

Το αρχαίο δάσος Κόα, στις πλαγιές του Μάουνα Κέα καλύπτεται σχεδόν όλο το χρόνο από επίμονα χαμηλού επιπέδου σύννεφα και περιέχει περισσότερα από 5.000 δέντρα και πολλούς φυσικούς καταρράκτες.

Οι μεσίτες ακινήτων θεωρούν την περιοχή το τρίτο μεγαλύτερο ιδιόκτητο γηραιό τροπικό δάσος στη Γη . Είναι χωρισμένος σε ζώνες ως πόρος διατήρησης και , λόγω της σπανιότητας της Κόα, ενός σπάνιο ενδημικού δέντρου της Χαβάης, το ακίνητο είναι σίγουρα σημαντικό.

Με το μεγάλο φυσικό πλούτο που διαθέτει η περιοχή, ας ελπίσουμε ότι ο αγοραστής θα επιλέξει να διατηρήσει το αρχαίο δάσος.

Τροπικό δάσος πωλείται σε τιμή ευκαιρίας: Προκαλεί η απόφαση πρακτορείου στη Χαβάη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τροπικό δάσος πωλείται σε τιμή ευκαιρίας: Προκαλεί η απόφαση πρακτορείου στη Χαβάη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευκαιρία δάσος τιμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ