Κρατούμενη αναγνώρισε στα κρατητήρια τον άνθρωπο που έψαχνε για 12 χρόνια-Μία απροσδόκητη συνάντηση - iefimerida.gr

Κρατούμενη αναγνώρισε στα κρατητήρια τον άνθρωπο που έψαχνε για 12 χρόνια-Μία απροσδόκητη συνάντηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκε μία επιχειρηματίας στο Κιλκίς, η οποία συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο.Η συλληφθείσα ιδιοκτήτρια καταστημάτων με ρούχα, που έμεινε κρατούμενη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αναγνώρισε τον άνθρωπο που έψαχνε για 12 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για έναν επίσης κρατούμενο, ο οποίος σύμφωνα με τη γυναίκα, την είχε εξαπατήσει στο παρελθόν αγοράζοντας προϊόντα με 49 πλαστά δολάρια.

Η επιχειρηματίας ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο συγκρατούμενός της ήταν αυτός ο οποίος το 2001 επισκέφτηκε το κατάστημα που διατηρούσε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία. Μάλιστα, την έπεισε να αγοράσει μεγάλη ποσότητα ρούχων, πληρώνοντας όμως με δολάρια, που στη συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν πλαστά.

Σύμφωνα με το makthes.gr, ο 33χρονος είναι προφυλακισμένος για τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης πλαστών δολαρίων που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Κιλκίς και χαρακτηρίστηκε ένας από τους βασικούς υπεύθυνους. Μετά την αναγνώριση από την 66χρονη, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί τότε για απάτη σε βάρος της γυναίκας από άγνωστο δράστη ανασύρεται από το αρχείο και ο 33χρονος θα κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ