Η Αντιτρομοκρατική είχε ίντερνετ-καφέ στα Εξάρχεια -Οδήγησε στις συλλήψεις 4 μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» - iefimerida.gr

Η Αντιτρομοκρατική είχε ίντερνετ-καφέ στα Εξάρχεια -Οδήγησε στις συλλήψεις 4 μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μάτια και αυτιά» εκτός από την ΕΥΠ στα Εξάρχεια, είχε και η Αντιτρομοκρατική, η οποία φέρεται να είχε ανοίξει ένα ιντερνετ καφέ στην περιοχή στο οποίο γίνονταν παρακολουθήσεις υπόπτων για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Το ιντερνετ καφέ το οποίο λειτουργούσε στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια, βρισκόταν μέχρι και πριν από έναν χρόνο κάτω από την «ομπρέλα» της Αντιτρομοκρατικής η οποία διενεργούσε παρακολουθήσεις με συστήματα καταγραφής ήχου και εικόνας, όπως ακριβώς γινόταν και στο μπαρ που έλεγχε η ΕΥΠ στην ίδια περιοχή μέχρι το 2008, υποστηρίζει η Espresso.

Οι παρακολουθήσεις της Αντιτρομοκρατικής ωστόσο, φαίνεται πως στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς σε συνδυασμό και με τις παρακολουθήσεις που γίνονταν από διαμέρισμα- παρατηρητήριο που είχε ενοικιάσει αστυνομικός στην «καρδιά» των Εξαρχείων, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς τα οποία πραγματοποιούσαν συναντήσεις στο ιντερντ καφέ.

«Ξεκινώντας, να πούμε ότι η «επίσημη» παρακολούθηση μας ξεκίνησε στις 11:20 το πρωί με τον εντοπισμό του Γρηγόρη και έληξε στις 16:00 με τις συλλήψεις μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι η παρακολούθηση μας ξεκίνησε εκείνη την ώρα. Γιατί λίγο πριν από την προαναφερόμενη ώρα ο σύντροφος πήγε στο ίντερνετ-καφέ στη Σολωμού στα όρια Εξαρχείων με το κέντρο της Αθήνας. Πιστεύουμε βασικά ότι το συγκεκριμένο καφέ βρισκόταν/βρίσκεται υπό παρακολούθηση, απʼ την στιγμή κιόλας που πληροφορηθήκαμε ότι διάφοροι σύντροφοι κατά το παρελθόν έχουν παρακολουθηθεί από ασφαλίτες φεύγοντας από εκεί», έγραψαν τα 4 συλληφθέντα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς σε κείμενο τους που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μάλιστα, εναντίον του συγκεκριμένου μαγαζιού σημειώθηκαν και αντίποινα, καθώς το «επισκέφθηκαν» αρκετές φορές άγνωστοι που του προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ