Κεδίκογλου: «Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις τοποθετήσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ζήτημα της εισφοροδιαφυγής.

«Πρωτοφανές: ο ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλείται "κόμμα της Αριστεράς" τάσσεται υπέρ της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας τύπου Μανωλάδας! Σήμερα, μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Δημήτρης Στρατούλης απαιτεί να μην πληρώνουν πρόστιμο όσοι κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων χωρίς να πληρώνουν τις εισφορές τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του είναι πλέον και επισήμως το «πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζει κάτω και απ' ό,τι φαίνεται τα παθήματα δεν του γίνονται μαθήματα, σχολίασε για το ίδιο θέμα το ΠΑΣΟΚ, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πει καθαρά στον ελληνικό λαό αν για την μαύρη ανασφάλιστη εργασία πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα και πόσο».

Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει τη στάστη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου όπως αναφέρει, «ζήτησαν με ανεύθυνο τρόπο να επιβάλλονται πρόστιμα διαφορετικών ταχυτήτων μεταξύ των επιχειρήσεων που τιμωρούνται για ανασφάλιστη και μαύρη εργασία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι μπορεί να υποκρίνεται και να κοροϊδεύει όλες τις πλευρές : Τους εργαζόμενους κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει πλάτες στους εργοδότες - και τους εργοδότες ότι δήθεν θα παρέμβει για να πέσουν στα «μαλακά» όταν παραβιάζουν τους νόμους.

ΣΥΡΙΖΑ: Εχει και η προπαγάνδα τα οριά της

Έχει και η άθλια προπαγάνδα τα όριά της, απάντησε η Κουμουνδούρου, επισημαίνοντας πως τολμάει να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανασφάλιστη και μαύρη εργασία ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που την έφτασε στο 40% μετατρέποντας ολόκληρη τη χώρα «σε μια Μανωλάδα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ας αφήσει τις πολυλογίες και ας απαντήσει επί της ουσίας, γιατί ζητά κατάργηση του προστίμου για την αδήλωτη εργασία. Ποιους εξυπηρετεί;» επανήλθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ