Λαμπαδηδρόμος... φλαμπέ -Επιασε φωτιά το χέρι του την ώρα που μετέφερε τη δάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαμπαδηδρόμος... φλαμπέ -Επιασε φωτιά το χέρι του την ώρα που μετέφερε τη δάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στη Ρωσία δεν χρειάζονται δάδα. Εχουν τους δρομείς. Γιατί για μία ακόμη φορά ένας από αυτούς... λαμπάδιασε την ώρα που έτρεχε μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα.

Το τελευταίο «θύμα» ήταν ο Πιοτρ Μακάρτσουκ. Ο βετεράνος αθλητής του έλκηθρου ήταν λαμπαδηδρόμος στην πόλη Αμπακαν, όταν ξαφνικά εκτός από τη δάδα άρχισε να καίγεται και ο ίδιος. Οπως φαίνεται, υπήρχε διαρροή με αποτέλεσμα να πέσει εύφλεκτο υλικό στο μανίκι της φόρμας του και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Οι παριστάμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν και έδωσαν νέο τζάκετ στον Μακάρτσουκ προκειμένου να συνεχίσει, ενώ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το πρώτο ατύχημα στη λαμπαδηδρομία που γίνεται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι. Εως τώρα δύο άτομα έχουν γίνει «φλαμπέ»- ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό- από προβληματική δάδα στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ