Αστυνομικοί κυκλοφορούσαν με τζιπ και πλαστές πινακίδες -Για να αποφύγουν τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας - iefimerida.gr

Αστυνομικοί κυκλοφορούσαν με τζιπ και πλαστές πινακίδες -Για να αποφύγουν τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας

Αστυνομικοί κυκλοφορούσαν με τζιπ και πλαστές πινακίδες -Για να αποφύγουν τέλη κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόλπο για να γλιτώνουν τα τέλη κυκλοφορίας και το φόρο πολυτελείας είχαν βρει δύο αστυνομικοί. Κυκλοφορούσαν με τζιπ που έφεραν πλαστές πινακίδες, καθώς είχαν καταθέσει τις αυθεντικές. Κατέληξαν όμως με χειροπέδες στα χέρια και κατηγορούνται για πλαστογραφία.

Πρόκειται για τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Στεφάνου και έναν υπαστυνόμο του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής. Ο τελευταίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία για τους δύο αστυνομικούς, ενώ κατά τη διάρκειά της διαπιστώθηκε και η εμπλοκή 49χρονου ιδιοκτήτη τυπογραφείου όπως και του υπαστυνόμου, σε υπόθεση κατοχής πλαστών ενσήμων της ΕΛ.ΑΣ., για τη διαχείριση των οποίων υπεύθυνος ήταν ο ίδιος στην Υπηρεσία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ