Παραλήρημα Αρβανίτη στη Βουλή: «Γιατί δεν μου απαντά ο Δένδιας;»- «Μη φωνάζετε χάνετε το δίκιο σας» του είπε βουλευτής των ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Παραλήρημα Αρβανίτη στη Βουλή: «Γιατί δεν μου απαντά ο Δένδιας;»- «Μη φωνάζετε χάνετε το δίκιο σας» του είπε βουλευτής των ΑΝΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση και φωνές επικράτησαν στην αίθουσα της Ολομέλειας από τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, με αφορμή την άρνηση του Νίκου Δένδια να απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

«Απευθύνομαι στον υπουργό Δικαιοσύνης και του λέω: είναι συννόμως ή έκνομως η συμπεριφορά του κυρίου Δένδια. Και ξέρετε τι απάντησε τηλεφωνικώς; Ότι είναι αναρμόδιος», άρχισε να φωνάζει ο βουλευτής, με την αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά να του ζητά να μιλά πιο ήρεμα: «Κατεβάστε τον τόνο σας. Να είστε πιο ήπιος σας παρακαλώ».

«Παραβιάζετε το Σύνταγμα και δε μου δίνετε το χρόνο» συνέχισε να φωνάζει ο Μιχάλης Αρβανίτης, εγκαλώντας το προεδρείο γιατί δεν του έδωσε το χρόνο που ήθελε για να μιλήσει, παρότι μίλησε εκτός διαδικασίας. «Λυπούμε για σας παρότι σας εκτιμούσα» συνέχισε.. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχιζε να φωνάζει ακόμη κι όταν του «έκλεισαν» το μικρόφωνο.

«Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι χάνετε το δίκιο σας; Τι θέλετε να σας πω; Μη φωνάζετε στο προεδρείο! Θα αντιδράσετε ήπια και κόσμια μέσα στο Κοινοβούλιο. Δε φωνάζουν έτσι χωρίς λόγο», του είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και η απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν: «Έτσι αγορεύω εγώ! Έτσι φωνάζω εγώ!».

«Δεν είναι δικαστήρια εδώ! Στα δικαστήρια, να φωνάζετε όσο θέλετε κι αν θέλετε με αυτό να επιβάλετε το λόγο σας και τη θέση σας», ανταπάντησε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ