Goin' Through: Από το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πίστα με τον Σφακιανάκη μετά τη φυγή της Βανδή - iefimerida.gr

Goin' Through: Από το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πίστα με τον Σφακιανάκη μετά τη φυγή της Βανδή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση τoυ γνωστού συγκροτήματος Goin' Through να εμφανιστεί στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο όπου θα τραγουδήσει αυτή τη σεζόν, μετά την άρον άρον φυγή της Δέσποινας Βανδή την ίδια μέρα που ο τραγουδιστής έκανες τις γνωστές πλέον δηλώσεις περί Χρυσής Αυγής.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά ενώ κυκλοφορεί ευρέως η δήλωση που είχε κάνει το 2012 «όλοι ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ». Ολοι θυμούνται πως το συγκρότημα είχε ανοίξει φεστιβάλ της ΚΝΕ και απορούν για τη συγκεκριμένη επαγγελματική επιλογή σε μια εποχή πολιτικών κορυφώσεων και συμβολισμών.

Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου aναφέρει:
«Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρώνουν δυναμικά οι Goin' Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ