Ανδρας πουλά τον αριστερό του όρχι για να πάρει αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανδρας πουλά τον αριστερό του όρχι για να πάρει αυτοκίνητο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνους τόσο τους υπολοίπους καλεσμένους όσο και το κοινό που παρακολουθούσε την εκπομπή άφησε ένας από αυτούς που είχαν κληθεί να σχολιάσουν την παρουσιάση ενός μοντέλου της Nissan σε τηλεοπτική εκπομπή. Στην ερώτηση του παρουσιαστή «ποιο μέλος του σώματός σου θα πουλούσες για να αγοράσεις το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου», ο Μαρκ Παρίσι απάντησε... «τον αριστερό μου όρχι».

Μάλιστα, αποκάλυψε και το ποσό για τον οποίο ευχαρίστως θα τον αποχωριζόταν: Αντί 35.000 δολαρίων, με σκοπό να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά του Nissan 370.

Πάντως, ιδιαίτερη ήταν και η αντίδραση των γυναικών που παρακολουθούσαν την εκπομπή στο πλατό, στο πρόσωπο των οποίων, με το που ακούστηκε ότι ο ο Παρίσι πουλά τον αριστερό του όρχι, ζωγραφίστηκε η... αηδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο όρχις NISSAN Μαρκ Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ