Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής πήγε να με χτυπήσει και τον κράτησε ο φρούραρχος - iefimerida.gr

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής πήγε να με χτυπήσει και τον κράτησε ο φρούραρχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτση, η οποία υποστήριξε πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής προσπάθησε να την χτυπήσει, ενώ παράλληλα είπε πως την απειλούσε λέγοντας «θα δεις τι θα πάθεις».

Η κ. Κατριβάνου, σημείωσε πως δέχθηκε από τον ίδιο σωματική βία και εκφοβισμό, όταν προσπάθησαν να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής με το οποίο καταδίκαζαν τη ρατσιστική βία. «Πήγε να με κλωτσήσει, μας εκφόβιζε. Προσωπικά, μου είπε σε ξέρουμε και θα δεις τι θα πάθεις, και όταν σήκωσε το χέρι του τον έπιασε ο φρούραρχος της Βουλής. Την επόμενη μέρα ο κ. Κουκούτσης έλεγε ότι έτσι θα γίνεται η ιστορία από εδώ και πέρα» υποστήριξε, η κ. Κατριβάνου και κατέληξε: «Εγώ, προσωπικά, δέχτηκα βρισιές και εκφοβισμό. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν καταθέσουμε την αλήθεια και δεν βάλουμε όριο σε αυτήν τη βία θα εκτραχυνθούν τα πράγματα».

φωτογραφία: eurokinissi

«Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό, που δεν έκανα αυτά όλα που μου καταλογίζουν» ήταν η αντίδραση του κ. Κουκούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ