H Μercedes AMG Vision Gran Turismo είναι εικονική - iefimerida.gr

H Μercedes AMG Vision Gran Turismo είναι εικονική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση του Λος Άντζελες μπορεί να έκλεψε την παράσταση, αλλά στους κανονικούς δρόμους δεν πρόκειται να τη δούμε. Αυτό άλλωστε διαφαινόταν και από το όνομά της που περιέχει τη λέξη Vision: Mercedes AMG Vision Gran Turismo.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σημειολογία της γερμανικής εταιρείας τα πρωτότυπα που ονομάζονται Vision είναι καταδικασμένα ευθύς εξαρχής να παραμείνουν πρωτότυπα. Το συγκεκριμένο πάντως, που αντλεί την έμπνευσή του από τη θρυλική 300SL (γι' αυτό κι έχει πόρτες αλά φτερά γλάρου), έχει αλουμινένιο πλαίσιο, κινητήρα V8 με δυο turbo και 585 άλογα, θα μπορεί κανείς να το οδηγήσει εικονικά, καθώς θα πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο διάσημα video games, το Gran Turismo 6 που γιορτάζει και την 15η επέτειό του. Παράλληλα μπορούμε και να το χαζέψουμε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes AMG Vision Gran Tourismo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ