Στην Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ -Θα παρουσιάσει μελέτη για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ -Θα παρουσιάσει μελέτη για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη Ανχελ Γκουρία για να παρουσιάσει μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.

Ο γ.γ. του ΟΟΣΑ, θα έχει συναντήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Κωστή Χατζηδάκη. Στη συνέχεια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ, μετά τη συνάντησή τους θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την έρευνα του Οργανισμού σχετικά με την πολιτική ανταγωνισμού και την άρση των εμποδίων εισόδου στην αγορά στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου θα παρουσιαστεί η μελέτη του ΟΟΣΑ για τη χώρα.

Το απόγευμα ο κ. Γκουρία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Μεταρρυθμίσεις για το μέλλον: Οικοδομώντας μια πιο ισχυρή και δίκαιη ελληνική οικονομία», όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ