Φάκελος σεξ -Για ποια πράγματα μετανιώνουν οι άνδρες και για ποια οι γυναίκες - iefimerida.gr

Φάκελος σεξ -Για ποια πράγματα μετανιώνουν οι άνδρες και για ποια οι γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τύψεις που νιώθουν άνδρες και γυναίκες μετά την ερωτική επαφή έβαλαν στο στόχαστρο και μελέτησαν ερευνητές των πανεπιστημιών του Τέξας και της Καλιφόρνια.

Από την έρευνα των επιστημόνων προκύπτει ότι οι άνδρες συνήθως μετανιώνουν για το γεγονός ότι δεν έκαναν σεξ με αρκετές γυναίκες, ενώ στον αντίποδα οι γυναίκες γιατί έκαναν σεξ με συγκεκριμένους συντρόφους, αφού αμφισβητούν τις επιλογές των ερωτικών τους συντρόφων.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες μετανιώνουν για το γεγονός ότι είναι πολύ ντροπαλοί για να προσεγγίσουν μια γυναίκα, για το ότι δεν ήταν αρκετά περιπετειώδεις σεξουαλικά όταν ήταν νέοι και για το ότι δεν ήταν αρκετά περιπετειώδεις σεξουαλικά όταν ήταν εργένηδες.

Από την άλλη, οι γυναίκες μετανιώνουν κυρίως για έχασαν την παρθενιά τους από το λάθος σύντροφο, γιατί απατούν τον σύντροφό τους και γιατί προχωρούν πολύ γρήγορα στο σεξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ