Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση site γνωριμιών για παντρεμένους -Σάλος στη Γαλλία - iefimerida.gr

Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση site γνωριμιών για παντρεμένους -Σάλος στη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η ιστοσελίδα εξωσυζυγικών γνωριμιών Victoria Milan ήθελε να προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά της, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των επισκεπτών της, είναι σίγουρο ότι τα κατάφερε. Η χρήση του προσώπου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συντρόφου του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ως πρέσβειρας της απιστίας προκάλεσε σάλο στη Γαλλία, αλλά και τη δριμύτατη αντίδραση της ίδιας.

Η έμπνευση των υπευθύνων της ιστοσελίδας να αξιοποιήσουν τη φωτογράφηση της Σεγκολέν Ρουαγιάλ για το περιοδικό της εφημερίδας Le Parisien ως «η Ελευθερία που οδηγεί το λαό» με τη γαλλική σημαία ανά χείρας ήταν αν μη τι άλλο ευρηματική. Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, το site γνωριμιών για παντρεμένους είχε χιλιάδες «χτυπήματα» και πάνω από 10.000 εγγραφές χρηστών, με το όνομά του να ταξιδεύει παντού στη Γαλλία.

Η ίδια η Ρουγιάλ όμως, είχε διαφορετική άποψη και ζήτησε να αποσυρθεί άμεσα η διαφήμιση. «Βρίσκω την εκμετάλλευση του προσώπου ή του ονόματός μου με στόχο το οικονομικό όφελος, απαράδεκτη...Πρόκειται για παραβίαση του νόμου και έχω κάνει τα (σχετικά) βήματα, απαιτώντας την απόσυρση της καμπάνιας», δήλωσε στη Figaro.

«Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι ένα μοντέρνο, αβάν-γκαρντ πρόσωπο που ενθαρρύνει τους άλλους- και τα δημόσια πρόσωπα- να είναι θαρραλέα», αντέτεινε στέλεχος της εταιρείας στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα και θέλοντας να εξηγήσει την επιλογή του προσώπου της πρώην υποψήφιας για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεται κι εκείνη, δηλαδή θέλουμε να απελευθερώσουμε τους ανθρώπους, να τους ενθαρρύνουμε να κάνουν πραγματικότητα τα πάθη τους και να αποκτήσουν ξανά δραστήριες ζωές. Η ελεύθερη γυναίκα που αντιπροσωπεύει η Ρουαγιάλ, αυτή πιστεύουμε ότι είναι ιδανική για να ενσαρκώσει το όραμά μας».

Μετά την ήττα της απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί το 2007, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είχε ανακοινώσει το τέλος της σχέσης της με σύντροφό της Φρανσουά Ολάντ, μετά από 28 χρόνια. Ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας την είχε αφήσει για τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ και οι φήμες οργίαζαν ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πολυ πριν το χωρισμό του Ολάντ με τη Ρουαγιάλ. Εξού και η προτίμηση της Victoria Milan να διαλέξει την «απατημένη αλλά και συνάμα δυναμική σύζυγο» ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ