Η απληστία της Καρντάσιαν δεν έχει όριο -Εκανε έρανο για τις Φιλιππίνες και κράτησε το... 90% των εσόδων - iefimerida.gr

Η απληστία της Καρντάσιαν δεν έχει όριο -Εκανε έρανο για τις Φιλιππίνες και κράτησε το... 90% των εσόδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει όριο η απληστία της γνωστής τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν η οποία παρακράτησε το 90% των εσόδων από τον έρανο που έκανε για τους πληγέντες στις Φλιππίνες.

Η 33χρονη σταρ, που μόνο το 2013 κέρδισε 10 εκατ. δολάρια, την περασμένη εβδομάδα προμοτάρισε η ίδια τη δράση στο προσωπικό της ιστολόγιο, αναφέροντας ότι «ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση International Medical Corps, η οποία προσφέρει κρίσιμης σημασίας ιατρικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένα νησιά, όπου οι οικογένειες αγωνίζονται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και βασικές παροχές, όπως τροφή, πόσιμο νερό και βασικά φάρμακα».

Ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν παρέλειψε να αναφέρει ότι το μέρος των χρημάτων που θα έφθανε τελικά στους πληγέντες από τις πλημμύρες στις Φιλιππίνες θα έφθανε μόνο το 10% των συνολικών εσόδων από την online πώληση ρούχων και αξεσουάρ από πασίγνωστους σχεδιαστές και οίκους, όπως ο Marc Jacobs, η Chanel, οι Dolce & Gabbana και η Prada.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ