Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λούσι Λουκαγιάνκο διασκέδαζε με τους φίλους της σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Νέα Υόρκη όταν την πλησίασε ένας νεαρός και της είπε: «Τα μάτια σου είναι τόσο λαμπερά!». Το κομπλιμέντο φυσικά δεν ήταν άλλη μια επιτηδευμένη ατάκα του φλερτ αλλά μια ανατριχιαστική πραγματικότητα.
Ναι, η 25χρονη ξανθιά από τη Ρωσία παραδέχεται στο ABC News ότι έχει τοποθετήσει μια πλατινένια καρδιά στη κόρη του ματιού της! Ενα κόσμημα που αντανακλά τη λάμψη του κάθε φορά που η γυναίκα ανοιγοκλείνει τα μάτια της.

Το εμφύτευμα, σύμφωνα με την δόκτορα Εμιλ Τσιν «εγκαινιάστηκε» πριν μερικές εβδομάδες και κόστισε στην γαλανομάτα Ρωσίδα το ποσό των 3.000 δολαρίων. Η γιατρός λίγο πριν τοποθετήσει την καρδιά στο μάτι της 25χρονης, της χορήγησε ηρεμιστικά χάπια και ...λίγη ποσότητα από αέριο γέλιου για να χαλαρώσει από την όποια ένταση.

«Δεν νιώθεις τίποτα», εξηγεί στον δημοσιογράφο η Λουκαγιάνκο. Σύμφωνα πάντως με τη γιατρό της, η επέμβαση γίνεται με λέιζερ με το οποίο δημιουργείται μια σχισμή στη μεμβράνη του ματιού και τοποθετείται, σαν σε τσέπη, η καρδούλα στο μάτι.

Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η συγκεκριμένη εγχείρηση ήταν η πρώτη που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη ενώ άλλα τέσσερα άτομα έχουν έρθει σε επαφή με τη γιατρό. Πάντως η Οφθαλμολογική Ακαδημία των ΗΠΑ προειδοποιεί τους καταναλωτές να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη μέθοδο καθώς δεν είναι εγκεκριμένη από επίσημο φορέα του κράτους.

Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ανατριχιαστική μόδα που προκαλεί αντιδράσεις-Ερχεται το piercing στο ...μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λέιζερ ABC News piercing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ