«Πού 'σαι ρε Νικόλα;» -Το βίντεο του Ολυμπιακού και της Τράπεζας Πειραιώς που τα... σπάει - iefimerida.gr

«Πού 'σαι ρε Νικόλα;» -Το βίντεο του Ολυμπιακού και της Τράπεζας Πειραιώς που τα... σπάει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τρομπέτα ηχεί, οι οπαδοί κουνούν τα κασκόλ τους και τραγουδούν μαζεμένοι στη στάση. Περιμένουν το λεωφορείο να τους πάει στο «Γ. Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό. Ένας, όμως, δεν προλαβαίνει...

Αρχίζει να τρέχει, να ιδρώνει, να ασθμαίνει, ανεβαίνει σκάλες, κατεβαίνει γέφυρες, περνάει μέσα από υπόγειες στοές, τσαλαβουτάει σε λασπόνερα, αλλά τρόπο για να πάει στο γήπεδο δεν βρίσκει. Κι εκεί που αρχίζει να απογοητεύεται, εμφανίζεται πίσω από την πλάτη του το επίσημο πούλμαν της ομάδας, που μεταφέρει τους παίκτες στο γήπεδο.

Ανέβαινε και φυσικά τα... χάνει. Ο Φούστερ σε άπταιστα ελληνικά τον καλοδέχεται φωνάζοντας: «Πού΄σαι ρε Νικόλα» και πιο δίπλα ο Σαβιόλα του κάνει νόημα να περάσει μέσα και του μιλάει επίσης στα ελληνικά.

Δεν είναι ένα όνειρο, αλλά το εμπνευσμένο σενάριο από το διαφημιστικό σποτ που παρουσίασαν από κοινού η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς, με αφορμή την έκδοση της νέας πιστωτικής κάρτας με το όνομα «Olympiakos F.C. MasterCard».

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ