Κάφρος σύζυγος έγδυσε τη γυναίκα του που κοιμόταν στον καναπέ και μετέδιδε βίντεο [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάφρος σύζυγος έγδυσε τη γυναίκα του που κοιμόταν στον καναπέ και μετέδιδε βίντεο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονο ενθουσιασμό σκόρπισαν τα χαρακτηριστικά του νέου PlayStation 4 σε έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος χρησιμοποίησε τη δυνατότητα μετάδοσης live βίντεο με πολύ ανορθόδοξο τρόπο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το PlayStation 4, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, διαθέτει τη δυνατότητα «Playroom», που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Twitch TV.

Ήδη πολλοί παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταγράφοντας μέχρι και ένα παιχνίδι με όπλα. Ωστόσο ο χρήστης Darckobra αποφάσισε να μοιραστεί κάτι τελείως διαφορετικό, εκμεταλλευόμενος τη κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η σύζυγός του.

Έτσι όσο εκείνη κοιμόταν στον καναπέ εκείνος άρχισε να δείχνει στην κάμερα το στήθος της ενώ λίγο αργότερα, την απογύμνωσε εντελώς.

Η Twitch TV που ελέγχει το υλικό που μοιράζονται οι χρήστες του PlayStation 4, απαγόρευσε τη μετάδοση, υπενθυμίζοντας στο χρήστη Darckobra τους όρους της υπηρεσίας, οι οποίοι προβλέπουν τη χρήση του προγράμματος μόνο για δραστηριότητες που σχετίζονται με το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο γυμνή γυναίκα playstation 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ