Φρέσκο χρήμα για τον ΔΟΛ -Παίρνει 18 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες - iefimerida.gr

Φρέσκο χρήμα για τον ΔΟΛ -Παίρνει 18 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθιές ανάσες παίρνει ο ΔΟΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του fpress εξασφάλισε χρηματοδότηση από τραπεζικά ιδρύματα ενώ βαθιά έβαλε το χέρι στην τσέπη και ο βασικός μέτοχος του ομίλου Σταύρος Ψυχάρης.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες η χρηματοδότηση που λαμβάνει ο ΔΟΛ υπό μορφή δανείου είναι ύψους 18 εκ Ευρώ ενώ ο Σταύρος Ψυχάρης εισφέρει στην ενίσχυση των κεφαλαίων της εταιρίας το ποσό των 9 εκ ευρώ.


Η άντληση των κεφαλαίων αυτών εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας μετά και τη μείωση του μισθολογικού κόστους μέσω απολύσεων που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες. Ήδη μάλιστα εξομαλύνεται η πληρωμή μισθοδοσίας που τους προηγουμένους μήνες καταβαλλόταν με καθυστέρηση περίπου 20 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από δημόσια πρόταση ο κ. Σταύρος Ψυχάρης απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρίας η οποία διαγράφεται από το Χρηματιστήριο.

Οι ζημίες του ΔΟΛ μέσα στο 2013 φτάνουν τα 14 εκατ. ευρώ με κύκλο εργασιών 44,8 εκατ. ευρώ. Ο τραπεζικός του δανεισμός ξεπερνά τα 135 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά οι υποχρεώσεις του φτάνουν τα 211 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τράπεζες δάνειο ΔΟΛ φρέσκο χρήμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ