Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγείρεψε στο Ναυάγιο της Ζακύνθου και προκάλεσε «τρικυμία» στο νησί [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγείρεψε στο Ναυάγιο της Ζακύνθου και προκάλεσε «τρικυμία» στο νησί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός σεφ ταξίδεψε μέχρι τη Ζάκυνθο, έφτιαξε παραδοσιακά φαγητά με τους κατοίκους και στο τέλος επισκέφτηκε το χαρακτηριστικό αξιοθέατο του νησιού, το Ναυάγιο όπου πάνω στην άμμο έφτιαξε μια μοναδική ψαρόσουπα.Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε πρεμιέρα πριν λίγα 24ωρα με την εκπομπή του «Χωρίς Συνταγή».

Όμως οι τοπικές αρχές αντέδρασαν καθώς ο μάγειρας δεν πήρε την αναγκαία άδεια πριν ανάψει φωτιά στο εν λόγω σημείο. Την έντονη αντίδρασή τους εξέφρασαν μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το», οι εκπρόσωποι του Δήμου Ζακύνθου, για τα γυρίσματα της εκπομπής.Οπως καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος, σύμφωνα με το gossip-tv: «Από τον Δήμο μας δεν έχει ζητήσει καμία σχετική άδεια, αν μη τι άλλο θα μπορούσε να υπάρξει κάποια συνεργασία με τον Δήμο και όχι μια αυθαίρετη ενέργεια στο χώρο του ναυαγίου... προσέβαλε μ' αυτόν τον τρόπο την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ