Aνασύρθηκε από το βυθό το αεροπλάνο που έγινε ο τάφος του Μισόνι [εικόνα] - iefimerida.gr

Aνασύρθηκε από το βυθό το αεροπλάνο που έγινε ο τάφος του Μισόνι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από έντεκα μήνες οι αρχές της Βενεζουέλας ανέσυραν από το βυθό το αεροπλάνο που έγινε ο τάφος του γνωστού σχεδιαστή Βιτόριο Μισόνι, της συζύγου του, ενός φιλικού τους ζευγαριού και των δύο πιλότων.

Συγκεκριμένα, οι αρχές της Βενεζουέλας κατόρθωσαν να ανασύρουν τμήματα του μικρού αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στο θέρετρο Λος Ρόκες τον περασμένο Ιανουάριο. «Ηταν μία πολύπλοκη επιχείρηση», τονίζαν άνθρωποι από την ιταλική πρεσβεία στη Βενεζουέλα, θυμίζοντας ότι το αεροσκάφος βρισκόταν σε βάθος 75 μέτρων.

«Αρχικά ανασύρθηκαν τα μεγαλύτερα τμήματα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ένα είδος διχτυού στο βυθό που επέτρεψε να ανασυρθούν και τα υπόλοιπα μέρη του αεροσκάφους», ανέφερε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο Οκτώβριο οι τοπικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τις σορούς του Βιτόριο Μισόνι και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο αεροσκάφος που κατέπεσε στη θάλασσα λίγο μετά την απογείωση.

Aνασύρθηκε από το βυθό το αεροπλάνο που έγινε ο τάφος του Μισόνι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ