Ψάχνουν το «καρφί» στη Μπάγερν -Εξαλλος ο Γκουαρδιόλα, θέλει να πάρει κεφάλια - iefimerida.gr

Ψάχνουν το «καρφί» στη Μπάγερν -Εξαλλος ο Γκουαρδιόλα, θέλει να πάρει κεφάλια

Ψάχνουν το «καρφί» στη Μπάγερν -Εξαλλος ο Γκουαρδιόλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα πάρω κεφάλια!» απείλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα που είναι έξαλλος με το «καρφί» που υπάρχει στην ομάδα του. Ο προπονητής της Μπάγερν ξεκίνησε έρευνα για να ανακαλύψει ποιος διαρρέει στον Τύπο το τι συμβαίνει στις προπονήσεις.

Ο Γκουαρδιόλα μετά βίας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του επί της Ντόρτμουντ, στο γερμανικό ντέρμπι του Σαββάτου, καθώς είχε στο νου του το «καρφί». «Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Θα πέσουν κεφάλια!», προειδοποίησε ο προπονητής τους παίκτες του μετά από το παιχνίδι, σύμφωνα με την Bild. «Θα τον πετάξω έξω. Δεν πρόκειται να παίξει ξανά σε ομάδα μου!», συνέχισε μαινόμενος ο Γκουαρδιόλα, που έγινε έξαλλος γιατί είδε δημοσιευμένα τα πλάνα του για την τακτική.

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε την ύπαρξη... καρφιού, αλλά επιστράτευσε το χιούμορ προκειμένου να ρίξει τους τόνους. «Προφανώς δεν θα φέρουμε την υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για να ανακαλύψουμε ποιος είναι. Αλλά τον συμβουλεύω να σταματήσει, διαφορετικά θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Οχι μόνο με τον Γκουαρδιόλα, αλλά με ολόκληρη την ομάδα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ