Λουκέτο διαρκείας στα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ -Κλειστά έως και 3 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Λουκέτο διαρκείας στα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ -Κλειστά έως και 3 Δεκεμβρίου

Λουκέτο διαρκείας στα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ -Κλειστά έως και 3 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ θα κλείσουν αύριο 25 Νοεμβρίου και θα ξεχάσουν να ανοίξουν, αφού οι γιατροί αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους κηρύσσοντας 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έως την ερχόμενη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.Έτσι το νέο απεργιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στις 25, 26, 27, 28 και 29 Νοεμβρίου, καθώς και στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Για όλο αυτό το διάστημα αφάνταστη ταλαιπωρία περιμένει εκατοντάδες ασθενείς αφού αρχής γενομένης από σήμερα τα πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας ενω θα αντιμετωπίζουν μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.

Οι γιατροί αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα με τον υπουργό Υγείας, εκτιμώντας ότι οι αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας για τον ΕΟΠΥΥ και την κινητικότητα έχουν ληφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΟΠΥΥ γιατροί πολυϊατρεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ