Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον: Εκανε μόνος του ένεση με αναισθητικό - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον: Εκανε μόνος του ένεση με αναισθητικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατός του ακολούθησε τη μοίρα της... ζωής του. Έγινε ατόφιο κομμάτι μύθου κι ας ακολουθήθηκε η δικαστική οδός κι ας υπήρξαν άνθρωποι που καταδικάστηκαν για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Ένας από αυτούς είναι ο προσωπικός γιατρός του, Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος καταδικάστηκε το 2011, για το θάνατο του μεγάλου ποπ-σταρ, με τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Το δικαστήριο τον είχε θεωρήσει υπεύθυνο -έστω και ακουσίως- για τον θάνατο του 50χρονου τραγουδιστή.

Ο Κόνραντ Μάρεϊ, έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής του σε φυλακή της Καλιφόρνιας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά ελεύθερος και προβαίνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του Τζάκσον. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που λύνει τη σιωπή του και δίνει τη δική του εκδοχή.

«Δεν σκότωσα εγώ τον Μάικλ. Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Τρεφόταν μόνο με ρύζι και κατόπουλο και ήδη ήταν ένας υπέργηρος άντρας. Εκείνο το διάστημα βρισκόταν υπό πίεση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα comeback με μια σειρά συναυλιών στο Λονδίνο».

Στις 25 Ιουνίου 2009, την ημέρα του θανάτου του, ο Τζάκσον επέστρεψε αργά από την πρόβα και έδειχνε ολότελα υστερικός. Ο Μάρεϊ συνεχίζει τις αποκαλύψεις του «άρχισε να με παρακαλεί λέγοντάς μου πως ήθελε να του δώσω γάλα (το συνθηματικό για το ηρεμιστικό propofol), για να κοιμηθεί. Δεν ήξερα ότι κάποιος άλλος γιατρός του έδινε ένα άλλο φάρμακο (demerol), το οποίο μάλιστα λάμβανε σε μεγαλύτερες ποσότητες από την κανονική δοσολογία».

Τι συνέβη, λοιπόν; Τι πήγε λάθος και ο Τζάκσον οδηγήθηκε στον θάνατο; Η εκδοχή του Μάρεϊ είναι η εξής «ο Μάικλ σκότωσε μόνος του τον εαυτό του. Ήταν ένα ατύχημα. Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Του είχα συνταγογραφήσει κοινά ηρεμιστικά, αλλά εκείνος με ικέτευε να του δώσω κάτι για να κοιμηθεί. Η αστυνομία βρήκε στο δωμάτιό του ένα άδειο μπουκάλι ηρεμιστικών χαπιών, πολλά από αυτά τα είχε καταπιεί. Δεν του έδωσα εγώ όλα αυτά τα χάπια, τα πήρε μόνος του. Επίσης μόνος του έκανε ένεση με χειρουργικό αναισθητικό. Η δόση που πήρε ήταν ικανή να προκαλέσει τον θάνατό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ