Συνελήφθησαν 4 αλλά αναζητούνται ακόμη 3 Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τιράνων -Φόβοι ότι θα περάσουν τα ελληνικά σύνορα - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν 4 αλλά αναζητούνται ακόμη 3 Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τιράνων -Φόβοι ότι θα περάσουν τα ελληνικά σύνορα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις από τους επτά επικίνδυνους ισοβίτες οι οποίοι κατάφεραν χθες το βράδυ να αφοπλίσουν τους φύλακες και να δραπετεύσουν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κορυτσάς .

Το υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας σε ανακοίνωσή του, μετά από έκτακτη σύσκεψη του υπουργού Εσωτερικών, του γενικού Εισαγγελέα και του υπουργού Δικαιοσύνης, ζήτησε από τους πολίτες να προσέχουν διότι οι δραπέτες είναι οπλισμένοι και να ενημερώσουν τις αρχές σε περίπτωση που τους αντιληφθούν.

Οι αλβανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της απόδρασης από τη φυλακή Ντρένοβα όπου φιλοξενούνται 320 κρατούμενοι, ενώ δίνεται αμοιβή 5.000 ευρώ για οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες για τους δραπέτες.

Εντωμεταξύ σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ. καθώς οι ισοβίτες ενδέχεται να κατευθύνονται προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ