Προσωρινά ελεύθερος ο ταγματάρχης της Χρυσής Αυγής που διατηρούσε «μίνι» οπλοστάσιο - iefimerida.gr

Προσωρινά ελεύθερος ο ταγματάρχης της Χρυσής Αυγής που διατηρούσε «μίνι» οπλοστάσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος ταγματάρχης που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του στον Βόλο όπου διατηρούσε κανονικό οπλοστάσιο.

Ο ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων Ι.Κ., οδηγήθηκε στο Στρατιωτικό Ποινικό Δικαστήριο στη Λάρισα. Ζήτησε κι έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα στον αρμόδιο Στρατιωτικό Δικαστή και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταγματάρχης που υπηρετεί στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης έπειτα από έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι του, καθώς εντοπίστηκαν όπλα, μαχαίρια, φυσίγγια και άλλος οπλισμός που ο 51χρονος κατείχε χωρίς να αποτελούν στρατιωτικό υλικό, ενώ επίσης βρέθηκαν και πολλά αντικείμενα με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής και της 21ης Απριλίου, αλλά και βιβλία με ναζιστικό περιεχόμενο.

φωτογραφία: Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ