Τζαμτζής: Και πατάτες μπορώ να πουλήσω... - iefimerida.gr

Τζαμτζής: Και πατάτες μπορώ να πουλήσω...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, καθώς μετά την φράση του «ορισμένοι βουλευτές ξεραίνουν το σκατό τους», προκάλεσε κύμα οργισμένης διαμαρτυρίας. Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος επανέρχεται δηλώνοντας πως «δεν φοβάται την δουλειά» και πως μπορεί να πουλήσει ακόμη και...πατάτες.

«Κάνω παρέα με πολίτες που έχουν πρόβλημα. Ξέρω ότι αυτοί πρώτοι κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Είμαι μια φράση καθ' υπερβολή, γιατί ξέρω βουλευτές που είναι καταχρεωμένοι. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Ευάγγελο Πολύζο», δηλώνει ο Ιορδάνης Τζαμτζής σε συνέντευξη του στην Realnews, ενώ παράλληλα ζητά να αναρτηθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός πλουτισμού του καθενός. «Λεφτά εγώ από την πολιτική δεν έχω κάνει: Δεν δέχομαι κουβέντα, γιατί πλούτισα, δεν άρπαξα, δεν έκλεψα», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Και πατάτες μπορώ να πουλήσω»

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται και στο παρελθόν του, υποστηρίζοντας πως σε ηλικία δέκα χρόνων έμεινε ορφανός και άρχισε να δουλεύει στο τρακτέρ, ενώ όταν ήταν φοιτητής υποστηρίζει πως πήγαινε ο ίδιος την πραμάτεια του στη λαχαναγορά. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν φοβάται την δουλειά και δηλώνει: «Και πατάτες μπορώ να πουλήσω».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ