Σπαραγμός στην Εύβοια για τη δασκάλα που «έσβησε» από τη θεομηνία στη Ρόδο-Είχε αποσπαστεί στο νησί πριν από λίγους μήνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπαραγμός στην Εύβοια για τη δασκάλα που «έσβησε» από τη θεομηνία στη Ρόδο-Είχε αποσπαστεί στο νησί πριν από λίγους μήνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που τα σωστικά συνεργεία στη Ρόδο συνεχίζουν τις έρευνες για τους αγνοούμενους από τη θεομηνία που έπληξε το νησί την Παρασκευή, στα Ψαχνά Ευβοίας θρηνούν τον χαμό της άτυχης δασκάλας, που μαζί με μία άλλη γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή της Κρεμαστής.Ο τραγικός επίλογος της 27χρονης δασκάλας, η οποία έφυγε για τη Ρόδο με απόσπαση πριν από λίγους μήνες, έμελε να γραφτεί στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το άψυχο σώμα της.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής δασκάλας βύθισε στο πένθος τα Ψαχνά, τόπος καταγωγής της, όπου ζούσε με τη μητέρα και τα τρία αδέρφια της.

«Αγαπούσε τη δουλειά της και ήταν αρκετά αφοσιωμένη» υποστήριξε στο evianews.com η δασκάλα-Αιρετός Εκπρόσωπος ΠΥΣΠΕ Εύβοιας, Μένη Καραβά. «Της άρεσε να προσφέρει στον συνάνθρωπο και συμμετείχε στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας. Αναστασία θα μας λείψεις πολύ» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της συναδέλφου της.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ