Ο Ottmar Liebert στο Badminton - iefimerida.gr

Ο Ottmar Liebert στο Badminton

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημιουργός του nuevo flamenco και πασίγνωστος κιθαρίστας, ο Ottmar Liebert, έρχεται στην Αθήνα παρέα με την μπάντα του Luna Negra.

Στις 4 Απριλίου στον χώρο του Badminton θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο μοναδικές συναυλίες world music. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που ο Ottmar και η μπάντα του αφήνουν την πολυαγαπημένη τους πατρίδα Santa Fe στο Νέο Μεξικό και αποφασίζουν να περιοδεύσουν στην Ευρώπη. Ο Ottmar Liebert έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα: είναι ο «πατέρας» του nuevo flamenco και των Barcelona Nights, έχει προταθεί 5 φορές για βραβείο Grammy, έχει 15 χρυσούς και 23 πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ενώ οι παραγωγές του όπως τα Scent Of Light και Up Close μεσουρανούν στην κορυφή των air play lists των πιο δημοφιλών jazz ραδιοφωνικών σταθμών του πλανήτη. Στη γεμάτη δύναμη μουσική του, το παθιασμένο flamenco μπλέκεται με περουβιανούς ρυθμούς και ambient ηλεκτρονικά στοιχεία… Εμείς πάντως αν δεν ακούσουμε live τον Ottmar δεν θα κάνουμε φέτος Πάσχα!

Πληροφορίες: Στις, 4/4, στις 21.00, στο Badminton - Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, / Τηλέφωνο: 2111010020/ Προπώληση εισιτηρίων: 210-8840600/ στο www.ticketnet.gr/ στα ταμεία του Badminton και σε όλα τα Public.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ live κιθαρίστας Ottmar Liebert flamenco Badminton nuevo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ