Αίτηση αποφυλάκισης και από την ανθυπαστυνόμο «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Αίτηση αποφυλάκισης και από την ανθυπαστυνόμο «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής

Αίτηση αποφυλάκισης και από την ανθυπαστυνόμο «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον γενικό γραμματέα του ακροδεξιού κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, και η ανθυπαστυνόμος που είναι προφυλακισμένη για τις υποθέσεις της Χρυσής Αυγής, υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης.

Η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στο τμήμα Ασφάλειας Πειραιά και κατηγορείται για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση» όπως αναφέρει το πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή.

Φέρεται να λειτουργούσε ως το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης και ενημέρωνε τη Χρυσή Αυγή για τις καταγγελίες που γίνονταν εις βάρος του κόμματος, ενώ στο σπίτι της είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, οι ανακρίτριες της υπόθεσης, που έχουν καλέσει ενώπιόν τους σε απολογία, τη Δευτέρα, τους βουλευτές Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή, απέστειλαν νέες κλήσεις σε απολογία.

Οι κλήσεις αφορούν δυο νέους κατηγορούμενους και, σύμφωνα με πληροφορίες και «νέα πρόσωπα», αφού δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα στάδιο της διαδικασίας. Οι δύο κατηγορούμενοι καλούνται να λογοδοτήσουν για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ