Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πλαστικές στην Ελλάδα -Τι διορθώνουν οι άνδρες και τι οι γυναίκες [λίστα] - iefimerida.gr

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πλαστικές στην Ελλάδα -Τι διορθώνουν οι άνδρες και τι οι γυναίκες [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε σκοπό να εντοπίσει το κατά πόσο συνδέεται η απιστία με τις πλαστικές το site Ashleymadison γνωστό και ως «ο ιστότοπος της απιστίας» διενήργησε μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ενδιαφέροντα ως και προς τα δύο σκέλη: Πρώτον στον αν όντως η υποβολή σε πλαστική επέμβαση οδηγεί κάποιον στην απιστία, και δεύτερον στο ποιες πλαστικές επεμβάσεις είναι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει το K-mag.gr, από την έρευνα του Ashleymadison.com,όπου βοηθά τους παντρεμένους να εντοπίσουν τον άνθρωπο που θα τους βγάλει από τη ρουτίνα του γάμου τους, προκύπτει ότι η πλαστική επέμβαση ελάχιστα αύξησε τη ροπή τους προς την απιστία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 95,1% των Ελλήνων μελών της ιστοσελίδας απιστίας, απατούσε από πριν υποβληθεί στην επέμβαση και μόλις το 4,9% άρχισε το... σπορ αφότου ξάπλωσε στο κρεβάτι του χειρουργού για κάποια... μικροδιόρθωση.

«Είναι αυτονόητο ότι τα μέλη μας δεν χρειάζονται το νυστέρι του πλαστικού για να νιώσουν την αυτοπεποίθηση να συνάψουν ερωτικό δεσμό εκτός γάμου. Όταν ρωτήθηκαν εάν η αισθητική χειρουργική αυξάνει τις πιθανότητες μιας εξωσυζυγικής σχέσης, το 85,3% των ανδρών και το 92,4 των γυναικών απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητη», αναφέρει ο Noel Biderman, ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com σχολίασε :

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία που προκύπτουν για τις ίδιες τις πλαστικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα για το ποιες είναι πιο δημοφιλής στο γυναικείο και το ανδρικό κοινό στην Ελλάδα.

Οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις στην Ελλάδα για τις γυναίκες είναι :

  • Αποτρίχωση με Laser 54,9%
  • Μεγέθυνση στήθους 24,2%
  • Botox 18,9%
  • Αύξηση όγκου χειλιών 16,3%
  • Πλαστική και σύσφιξη κόλπου 8,4%

Οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις στην Ελλάδα για τους άνδρες είναι :

  • Μεταμόσχευση μαλλιών 31,3%
  • Μεγέθυνση πέους 9,5%
  • Ενέσεις με υαλουρονικό οξύ 8,8%
  • Botox 5,9%
  • Αποτρίχωση με laser 31,1%
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλαστική σύζυγος χειρουργίο αποιστία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ