Τα σέξι «ασπρόμαυρα» κορίτσια της Pirelli φωτογραφημένα από τον εμβληματικό Χέλμουτ Νιούτον- Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα σέξι «ασπρόμαυρα» κορίτσια της Pirelli φωτογραφημένα από τον εμβληματικό Χέλμουτ Νιούτον- Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φεμινίστριες μπορεί να αποστρέφουν το βλέμμα τους από τα ημερολόγια που ποζάρουν σέξι θηλυκά, αλλά τα κορίτσια της Pirelli είναι λατρεμένα και από τα δυο φύλα. Αυτό που αγαπάμε στην έκδοση του 2014, είναι ότι είναι στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αδημοσίευτο μέχρι σήμερα ημερολόγιο με φωτογραφίες από τον πρωτοπόρο της φωτογραφίας, Χέλμουτ Νιούτον που απεβίωσε το 2004.

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο ήταν προγραμματισμένο αρχικά να κυκλοφορήσει το 1986 αλλά ο Νιούτον αποσύρθηκε λόγω «προσωπικών προβλημάτων».

Οι αρχικές φωτογραφίες ελήφθησαν στο Μόντε Κάρλο, στο μέρος όπου έζησε ο φωτογράφος και αργότερα προστέθηκε στις τοποθεσίες και η Τοσκάνη στην Ιταλία. Το ημερολόγιο αποτελείται από 12 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και 29 backstage καρέ, ενώ αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι τα μοντέλα ποζάρουν ημίγυμνα σε αισθησιακές πόζες, γεγονός που προσδίδει ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η Huffingtonpost ρίχνει μια «κλεφτή» ματιά σε 5 από τους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ