Απίστευτο -Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίρνει φθηνότερα ντόνατς [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο -Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίρνει φθηνότερα ντόνατς [εικόνες]

Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίρνει φθηνότερα ντόνατς [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη των Αμερικανών για τα ντόνατς είναι παγκοσμίως γνωστή. Ειδικά οι αστυνομικοί των Η.Π.Α διατηρούν μια σχεδόν ερωτική σχέση με τις συγκεκριμένες λιχουδιές που βρίσκουν σε διάφορα μαγαζιά. Η ψύχωση που έχουν όμως μερικοί άνθρωποι για τα ντόνατς, όπως φαίνεται, μπορεί να τους οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του Τσαρλς Μπάρι, ενός κατοίκου της Φλόριντα που παρίστανε τον αστυνομικό ώστε να έχει έκπτωση σε κάθε αγορά του.

Ο «εθισμένος» στα ντόνατς, πήγαινε πολύ συχνά στο κατάστημα Dunkin Donuts της περιοχής του και αφού επιδείκνυε το όπλο του αλλά και το σήμα του νεκρού πατέρα του, ζητούσε από τους υπαλλήλους να του κάνουν την έκπτωση που δικαιούται ως αστυνομικός. Αρκετές φορές είχε καταφέρει να πείσει τους εργαζομένους, ωστόσο μετά από κάποιο καιρό αυτοί υποπτεύτηκαν την «κομπίνα» του και αρνούνταν να του κάνουν έκπτωση.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού, αφού είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με τον συγκεκριμένο πελάτη, κατέγραψαν τον Αμερικανό να δείχνει το γεμάτο όπλο του αλλά και το σήμα του πατέρα του. Οι επιχειρηματίες, έδωσαν στην αστυνομία τις εικόνες που έδειχναν τις κινήσεις του Μπάρι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ