Σε διάλογο αλλά με ανοικτά ΑΕΙ καλεί ο Αρβανιτόπουλος πρυτάνεις και διοικητικούς υπαλλήλους - iefimerida.gr

Σε διάλογο αλλά με ανοικτά ΑΕΙ καλεί ο Αρβανιτόπουλος πρυτάνεις και διοικητικούς υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάλογο καλεί από αύριο πρυτανικές αρχές και διοικητικούς υπαλλήλους ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος σε μια ύστατη προσπάθεια για την άρση του αδιεξόδου στα Πανεπιστήμια, υπό την προϋπόθεση όμως να είναι ανοικτά τα Ιδρύματα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Παιδείας καλεί σε διάλογο τις Πρυτανικές Αρχές των οκτώ Ιδρυμάτων, «προκειμένου η Πολιτεία και το Υπουργείο να τους συνδράμουν στην διαδικασία της διοικητικής αναδιάρθρωσης που πρέπει να ακολουθήσουν» και τους διοικητικούς υπαλλήλους των Ιδρυμάτων που συμμετείχαν στην διαθεσιμότητα, «για να επιταχύνουμε», όπως αναφέρει, «τις διαδικασίες διαιδρυματικής κινητικότητας και της επανατοποθέτησης των περισσοτέρων σε φορείς του δημοσίου».Υπογραμμίζει ωστόσο ότι ο διάλογος προϋποθέτει ανοικτά Πανεπιστήμια, κάτι που όπως λέει, είναι καθολική απαίτηση της Ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ