Ταξιδέψτε στην Μέση Γη με το Google: Διαδραστικός χάρτης σας στέλνει στον κόσμο του Χόμπιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ταξιδέψτε στην Μέση Γη με το Google: Διαδραστικός χάρτης σας στέλνει στον κόσμο του Χόμπιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την δεύτερη ταινία της τριλογίας Χόμπιτ που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου, η Google ξεκίνησε ένα πρωτότυπο πείραμα, επεκτείνοντας τους χάρτες της πέρα από τα όρια του πραγματικού και προσφέροντας στον επισκέπτη μία ξενάγηση στη Μέση Γη.

Δείτε τον κόσμο που οραματίστηκε ο Τόλκιν, μέσα από τα μάτια του νεαρού Μπίλμπο Μπάγκινς και ταξιδέψτε μαζί με τους νάνους μέχρι το Ερεμπορ, περνώντας από επικίνδυνα μέρη και αντιμετωπίζοντας τρομερά τέρατα.

Στην ξενάγηση περιλαμβάνονται τοποθεσίες της Μέσης Γης, όπως το Ρίβεντελ, το Δάσος Τρολσο, το Ντολ Γκάλνταρ και άλλα εντυπωσιακά μέρη από τη φαντασία του διάσημου Βρετανού συγγραφέα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε από το laptop, το smartphone ή το tablet σας σε πρώτο πρόσωπο και να μάθετε λεπτομέρειες για την ιστορία που κρύβει ο κάθε τόπος, ενώ μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να προστεθούν και άλλες περιοχές στην ξενάγηση.

Ξεναγηθείτε εδώ ή πάρτε μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία ταξίδι χόμπιτ Μέση Γη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ