Κομισιόν: Υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα με τον προϋπολογισμό της Ελλάδας -Ισως χρειαστεί να φέρουν και συμπληρωματικό - iefimerida.gr

Κομισιόν: Υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα με τον προϋπολογισμό της Ελλάδας -Ισως χρειαστεί να φέρουν και συμπληρωματικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο η Ευρωπαϊκή Επιτροπής να χρειαστεί να κατατεθεί και συμπληρωματικός προϋπολογισμός από την ελληνική κυβέρνηση, καθώς παραμένει η διάσταση απόψεων με την Τρόικα.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, Σάιμον Ο' Κόνορ, ο προϋπολογισμός κατατίθεται χωρίς την έγκριση της τρόικας και πρόσθεσε ότι παραμένουν πολλά ζητήματα ανοιχτά με τον προϋπολογισμό και τα μεγέθη του και κυρίως σε σχέση με το δημοσιονομικό κενό, αναφέρει ο Real.

Σύμφωνα με τον κ. Ο' Κόνορ, οι ελληνικές αρχές θα χρειαστεί να φέρουν συμπληρωματικό προϋπολογισμό όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα και διαπιστωθούν τα κενά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ