Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Τρόικα: Υπάρχει πρόοδος, αλλά παραμένουν εκκρεμότητες [ανακοίνωση] - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Τρόικα: Υπάρχει πρόοδος, αλλά παραμένουν εκκρεμότητες [ανακοίνωση]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Τρόικα στην Ελλάδα, με τους εκπροσώπους των δανειστών οι οποίοι θα επιστρέψουν τον Δεκέμβριο, να επισημαίνουν πως έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες.

Συγκεκριμένα, η Τρόικα αναφέρει χαρακτηριστικά στην έκθεση της:

«Κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές για το σύνολο των ενεργειών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια βάση για την ολοκλήρωση της τρέχουσας επανεξέτασης του οικονομικού προγράμματος της χώρας.

Σημειώθηκε ικανοποιητική πρόοδος, αλλά κάποια θέματα παραμένουν εκκρεμή.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τις αντίστοιχες κεντρικές υπηρεσίες.

Τα κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) προγραμματίζουν να επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου».

Φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ