Το Lion προαναγγέλει την "mouse-free" εποχή στα Mac - iefimerida.gr

Το Lion προαναγγέλει την "mouse-free" εποχή στα Mac

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Lion, η καινούρια έκδοση λογισμικού της Apple για υπολογιστές Mac, είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα της μετά-PC εποχής στο οποίο η χρήση του ποντικιού δεν είναι απαραίτητη.

Το Lion τέθηκε προς πώληση χτες από το online μαγαζί του κολοσσού για 30 δολλάρια και η διαδικασία εγκατάστασης του είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.Επιπρόσθετα η Apple θα αρχίσει τον επόμενο μήνα να προσφέρει και σε USB το λογισμικό αυτό για 69 δολλάρια.

Η διαδικασία χρήσης του μοιάζει πολύ με αυτήν ενός iPad δηλαδή χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα του χεριού.Το Lion προσφέρει επιπλέον 250 καινούρια χαρακτηριστικά,εκ των οποίων τα σημαντικότερα από αυτά εμφανίζονται με μορφή εικονιδίων κάτω στην οθόνη.

Η ανάγκη για ένα καινούριο εργαλείο το οποίο θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τα τεκταινόμενα αποδίδεται άψογα με το Lion, από εφαρμογές που καταλαμβάνουν την κεντρική οθόνη.Η αποδοχή του καινούριου λογισμικού θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμο είναι το αγοραστικό κοινό για μία καινούρια αλλαγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ