Με ρύζι και τυρί από την ΕΕ γέμισαν τα συσσίτια στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Με ρύζι και τυρί από την ΕΕ γέμισαν τα συσσίτια στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μια μαύρη σελίδα γράφεται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, καθώς αρκετοί πλέον πολίτες αναγκάζονται να προσφεύγουν σε συσσίτια στα οποία δίνεται επισιτιστική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αρκετοί από τους πολίτες οι οποίοι είδαν τα εισοδήματα τους να εξαφανίζονται λόγω της οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ενωση να αναγκάζεται να χορηγεί επισιτιστική βοήθεια σε αρκετούς πολίτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από γυναίκα η οποία είναι μακροχρόνια άνεργη, σε συσσίτια που διοργανώνονται δίνεται βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση όπως κασέρι και ρύζι, κάτι που παραπέμπει σε άλλες εποχές κρίσης και σε υποανάπτυκτες χώρες και όχι σε μια ευρωπαϊκή χώρα του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ