Συνέλαβαν ύποπτο για τις ένοπλες επιθέσεις στο Παρίσι -Εν αναμονή της εξέτασης DNA - iefimerida.gr

Συνέλαβαν ύποπτο για τις ένοπλες επιθέσεις στο Παρίσι -Εν αναμονή της εξέτασης DNA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη σύλληψη υπόπτου για τις ένοπλες επιθέσεις στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και της τράπεζας Societe Generale στο Παρίσι ανακοίνωσε η εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο ύποπτος που μοιάζει εμφανισιακά με τον ένοπλο που κατεγράφη στις κάμερες ασφαλείας την ημέρα των επιθέσεων, συνελήφθη περίπου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) σε αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης σε δυτικό προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ήδη ελήφθη δείγμα DNA από τον ύποπτο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον δράστη των επιθέσεων

Υπενθυμίζεται ότι οι αναλύσεις δειγμάτων γενετικού υλικού από τα σημεία των επιθέσεων επιβεβαίωσαν ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος τόσο στα γραφεία της Liberation όσο και στην επιχειρηματική συνοικία La Defense όπου βρίσκεται ο ουρανοξύστης της Societe Generale. Σύμφωνα επίσης με τον εισαγγελέα, προκειται για τον ίδιο άνδρα που κράτησε όμηρο οδηγό αυτοκινήτου για να τον μεταφέρει στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

«Τα δείγματα DNA από τους κάλυκες που βρέθηκαν στην Liberation και στη Societe Generale όπως και στην πόρτα του αυτοκινήτου του ομήρου δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Η υπόθεση ενός και μοναδικού δράστη συνεπώς επιβεβαιώνεται». δήλωσε ο εισαγγελέας της Ναντέρ (δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας, στην οποία υπάγεται η συνοικία La Defense).

Ο ύποπτος, ηλικίας 35 έως 45 ετών, φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής και στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής στην έδρα του τηλεοπτικού σταθμού BFMTV, όπου απείλησε με καραμπίνα εργαζομένους του σταθμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ