Τη διάλυση του Γ.Σ. Ηρακλής ζητά το υπουργείο Οικονομικών -Ενα βήμα πριν το τέλος ο ιστορικός σύλλογος - iefimerida.gr

Τη διάλυση του Γ.Σ. Ηρακλής ζητά το υπουργείο Οικονομικών -Ενα βήμα πριν το τέλος ο ιστορικός σύλλογος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπροστά στο φάσμα της διάλυσης βρίσκεται πλέον ο Ερασιτέχνης Ηρακλής μετά από 105 χρόνια ζωής του ιστροικού σωματείου. Με έγγραφο του προς την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας, το υπουργείο Οικονομικών αιτείται την διάλυση του ΓΣ Ηρακλής, γιατί θεωρεί ότι λειτούργησε σε βάρος του καταστατικού του συλλόγου, ως κερδοσκοπικός οργανισμός.

Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 105 του Αστικού Κώδικα, το υπουργείο εισηγείται τη διάλυση του ερασιτέχνη Ηρακλή, αίτημα που υπεγράφη από την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας.

Το αίτημα διαβιβάστηκε ήδη στο Πρωτοδικείο και πλέον η διάλυση του ιστορικού συλλόγου έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στο μεταξύ, ο ΓΣ Ηρακλής παραμένει ακέφαλος - χωρίς διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Μέγα ερώτημα αποτελεί τι μέλλει γενέσθαι με την τεράστιας αξίας ακίνητη περιουσία του συλλόγου, με γήπεδα και εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως το Ιβανόφειο το γήπεδο στους Χορτατζήδες και το αθλητικό κέντρο της Μίκρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ