Τι κάνει ο Μάικ Τάισον στην πόρτα του Χόλιφιλντ -Επέστρεψε στον μισητό αντίπαλο το αφτί του [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνει ο Μάικ Τάισον στην πόρτα του Χόλιφιλντ -Επέστρεψε στον μισητό αντίπαλο το αφτί του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Τάισον χτυπά το κουδούνι μίας πόρτας, με ύφος... κουταβιού. Του ανοίγουν και εμφανίζεται ο μισητός του αντίπαλος, ο Εβάντερ Χόλιφιλντ. Και η έκπληξη δεν σταματά εκεί. Γιατί το... κακό παιδί του έχει φέρει και ένα δώρο. Πρόκειται για το εμπνευσμένο διαφημιστικό σποτ μίας αθλητικής εταιρείας.

Με σύνθημα «όλα είναι καλά στον κόσμο», το διαφημιστικό παρουσιάζει κάποια... απίθανα σενάρια. Στο επίκεντρο, η εμφάνιση του Τάισον στο κατώφλι του Χόλιφιλντ. «Συγνώμη Εβάντερ», λέει ο πυγμάχος και απλώνει το χέρι του προς τον άνθρωπο που κάποτε ήθελε να... σκοτώσει στο ρινγκ. «Είναι το αφτί σου!», του λέει για το περιεχόμενο του κουτιού.

Ολοι θυμούνται βέβαια την ημέρα που ένας μεταξύ τους αγώνας διεκόπη εξαιτίας της... κανιβαλιστικής συμπεριφοράς του Τάισον. Ηταν τότε που δάγκωσε το αφτί του Χόλιφιλντ κόβοντας ένα κομμάτι. Βέβαια αυτό αργότερα βρέθηκε στο ρινγκ και δεν είναι ακόμη στην κατοχή του Τάισον, αλλά για τις ανάγκες της διαφήμισης όλα γίνονται.

Το χιούμορ περισσεύει όμως και στον Ντένις Ρόντμαν, όπως είναι γνωστό. Η πιο έντονη προσωπικότητα που έχει περάσει ποτέ από το ΝΒΑ εμφανίζεται στο σποτ να ζητά ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Β. Κορέα, προκαλώντας πανηγυρισμούς γιατί επιτέλους δεν θα γυρίσει πίσω!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ