Plus One : Ο πιο πρωτότυπος και ατμοσφαιρικός ξενώνας όπου μπορείς να διαλέξεις ένα ντόπιο για ξεναγό σου [εικόνες]

Έναν έξυπνο ξενώνα δημιούργησε ο Clare Freeman στο Βερολίνο, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να γνωρίσει την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: μέσα από τα μάτια ενός ντόπιου.

Πρόκειται για έναν φιλόξενο χώρο που ονομάζεται Plus One, καθόλου τυχαία αφού ο επισκέπτης γίνεται ο «συν ένας» κάτοικος που τριγυρίζει στην πόλη σαν ντόπιος. Όποιος επιθυμεί να κλείσει δωμάτιο στον συγκεκριμένο ξενώνα, μπορεί να επιλέξει τον προσωπικό του ξεναγό που μυεί τον κάθε επισκέπτη στα μυστικά της πόλης και στα καλύτερα αξιοθέατα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα σε μια μικρή πολυκατοικία στα σύνορα της καλλιτεχνικής συνοικίας Kreuzberg και της ανερχόμενης Neukölln, που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα ενός δωματίου design ξενοδοχείου. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα και διαθέτει μπαλκόνι και λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους.

Η ιδέα ανήκει στον Clare Freeman, πρώην PR manager της αλυσίδας των Design Hotels και η φιλοσοφία του συνδυάζει την αίσθηση της άνεσης με το μοντέρνο στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο ξενάγηση ξενώνας Plus One ντόπιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ