Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ -Με ίλιγγο στο κρεβάτι ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ -Με ίλιγγο στο κρεβάτι ο Βενιζέλος

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ -Με ίλιγγο στο κρεβάτι ο Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ λόγω ασθένειας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε ιλίγγους και κρίθηκε ότι είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί και να μείνει στην οικία του.Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι και αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι τεταμένο τόσο λόγω των αντιδράσεων για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων όσο και μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα προς κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν νομοσχέδια, ρίχνοντας την κυβέρνηση.

Οπως προεξοφλούσαν άλλωστε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναμενόταν να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για το κάλεσμά του σε κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητούσε από τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ