Κούγιας: «Ο Ψωμιάδης πυροβόλησε αστακούς σε εστιατόριο»

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογήθηκαν χθες για την υπόθεση των στημένων αγώνων (και όχι μόνο) η ΠΑΕ Καβάλα, και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης (ήταν απών).

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία ο γιος του Big Mac, Σταύρος, ρωτήθηκε για τη συνομιλία του πατέρα του με τον μπασκετμπολίστα Γ. Μπουρούση για το περιβόητο... φάρμακο, και απάντησε: «Ο πατέρας μου ασχολείται με το body building! Οι συζητήσεις 2-3 παραγόντων που ακούγονται είναι καφενειακές. Οι κατηγορίες είναι τραγελαφικό γεγονός».

Ο Αλέξης Κούγιας που κατέθεσε ως μάρτυρας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Καβάλα: «Ο κ. Ψωμιάδης (ιδιοκτήτης Καβάλας) συναντήθηκε με τον κ. Χριστοβασίλη (πρόεδρος ΠΑΣ), πήγαν σε ένα μέρος για να φάνε και ο κ. Ψωμιάδης άρχισε να πυροβολεί στους αστακούς! Επειτα από αυτό το σκηνικό, ο Ογιος (προπονητής ΠΑΣ) έβαλε τη δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι».

Ο Παπακώστας υποστήριξε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες. Ποτέ δεν ωφέλησα πρόεδρο, παίκτες με πλάγιο τρόπο».

Με απόφαση της Π.Ε της Football League υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας και στη Δ' Εθνική ο Παναιγιάλειος και ο Ασπρόπυργος για πλαστογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ