Κούγιας: «Ο Ψωμιάδης πυροβόλησε αστακούς σε εστιατόριο» - iefimerida.gr

Κούγιας: «Ο Ψωμιάδης πυροβόλησε αστακούς σε εστιατόριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογήθηκαν χθες για την υπόθεση των στημένων αγώνων (και όχι μόνο) η ΠΑΕ Καβάλα, και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης (ήταν απών).

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία ο γιος του Big Mac, Σταύρος, ρωτήθηκε για τη συνομιλία του πατέρα του με τον μπασκετμπολίστα Γ. Μπουρούση για το περιβόητο... φάρμακο, και απάντησε: «Ο πατέρας μου ασχολείται με το body building! Οι συζητήσεις 2-3 παραγόντων που ακούγονται είναι καφενειακές. Οι κατηγορίες είναι τραγελαφικό γεγονός».

Ο Αλέξης Κούγιας που κατέθεσε ως μάρτυρας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Καβάλα: «Ο κ. Ψωμιάδης (ιδιοκτήτης Καβάλας) συναντήθηκε με τον κ. Χριστοβασίλη (πρόεδρος ΠΑΣ), πήγαν σε ένα μέρος για να φάνε και ο κ. Ψωμιάδης άρχισε να πυροβολεί στους αστακούς! Επειτα από αυτό το σκηνικό, ο Ογιος (προπονητής ΠΑΣ) έβαλε τη δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι».

Ο Παπακώστας υποστήριξε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες. Ποτέ δεν ωφέλησα πρόεδρο, παίκτες με πλάγιο τρόπο».

Με απόφαση της Π.Ε της Football League υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας και στη Δ' Εθνική ο Παναιγιάλειος και ο Ασπρόπυργος για πλαστογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ