Άστεγος κανίβαλος σκότωσε ηλικιωμένο για να φάει την καρδιά και τη γλώσσα του

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση πως ένας 26χρονος άστεγος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 90χρονο άντρα στην πόλη Νουιγιάν του γαλλικού νότου για να φάει την καρδιά και τη γλώσσα του.

Ο επίδοξος κανίβαλος εισέβαλε στο σπίτι του ηλικιωμένου και τον χτύπησε στο κεφάλι με έναν σιδερένιο λοστό, ενώ στην συνέχεια αφαίρεσε από το θύμα του την γλώσσα και την καρδιά τρώγοντάς τα με μια κονσέρβα φασόλια.

Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι και το εγκατέλειψε, ωστόσο η φωτιά έθεσε σε λειτουργία το συναγερμό του σπιτιού και ο γιος του θύματος που διέμενε σε κοντινή κατοικία μπήκε στο σπίτι αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν γρήγορα το δράστη ο οποίος δήλωσε πως προέβη στο φρικιαστικό έγκλημα επειδή αυτό του πρόσταζαν να κάνει οι φωνές στο κεφάλι του.

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην γαλλική κοινή γνώμη έχει σύμφωνα με τους ερευνητές πολλές ομοιότητες με την κινηματογραφική παραγωγή της «Σιωπής των Αμνών» και τον χαρακτήρα του Κανίβαλου Hannibal Lecter. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δράστης, ήταν πρώην στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν ενώ και παλαιότερα είχε επιτεθεί σε κατοίκους της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ