Γυμνή γυναίκα ζητούσε το έλεγχο συρμού δηλώνοντας πως είναι η «Θεά του Τρένου» [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυμνή γυναίκα ζητούσε το έλεγχο συρμού δηλώνοντας πως είναι η «Θεά του Τρένου» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι επιβάτες σε συρμό του Σικάγο όταν ξαφνικά αντίκρισαν μια γυμνή γυναίκα να κάνει βόλτες μέσα στα βαγόνια και να δηλώνει σε όλους πως είναι η «Θεά του Τρένου» και πως από εκείνη την στιγμή θα αναλάμβανε τον πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή κοπέλα όσο κυκλοφορούσε γυμνή, αντιλήφθηκε πως κάποιοι επιβάτες δεν την πήραν στα σοβαρά και άρχισε να τους χαστουκίζει. Φτάνοντας μάλιστα στο πρώτο βαγόνι, απαίτησε από το μηχανοδηγό να της παραδώσει το έλεγχο του συρμού καθώς όπως επανέλαβε ήταν η «Θεά του Τρένου».

Ωστόσο, οι δυνάμεις της «Θεάς» ήταν περιορισμένες, καθώς στον επόμενο σταθμό την περίμενε μια ομάδα αστυνομικών που την έβγαλαν από τον συρμό και την συνόδευσαν σε νοσοκομείο της περιοχής για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Όπως διαπιστώθηκε, η 31χρονη Αμερικανίδα υποφέρει από ψυχική ασθένεια και δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης φορώντας μόνο το άρωμα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ