To ελληνικό κατάστημα που γοητεύει: Κοσμοσυρροή στις Βρυξέλλες για τον Κorres [εικόνες] - iefimerida.gr

To ελληνικό κατάστημα που γοητεύει: Κοσμοσυρροή στις Βρυξέλλες για τον Κorres [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καρδιά των Βρυξελλών, ένα κατάστημα με διάσπαρτη σε όλα τα κουτιά την ένδειξη Made in Athens γίνεται σημείο αναφοράς και αποδεικνύει ότι υπάρχουν δυνάμεις της Ελλάδας που μπορούν να διαπρέπουν και στην επιχειρηματικότητα. Αυτό έγινε σαφές με τη λειτουργία του νέου καταστήματος του Κορρέ στο εξωτερικό και δη στις Βρυξέλλες.

Το κατάστημα βρίσκεται στην rue de Rollebeek και προστίθεται στην αλυσίδα των καταστημάτων που συναντάμε σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο. Tα εγκαίνια έγιναν στις 31 Οκτωβρίο προσελκύοντας πλήθος κόσμου που υποστηρίζουν τις ελληνικές πρώτες ύλες και «συνταγές». Δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό επιχειρήσεις όπως εστιατόρια που στηρίζονται στην ελληνικότητα των υλών και της κουλτούρας σημειώνουν πραγματικά success stories.

Οσον αφορά στη διεθνή παρουσία του Κορρέ, χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι την ένδειξη Korres ως επωνυμία καταστήματος (γιατί τα προϊόντα υπάρχουν σε διάφορες αλυσίδες ανά τον κόσμο) την συναντάμε σε 3 καταστήματα στη Γαλλία, δύο στην Ισπανία, 2 στη Γερμανία, ένα στη Ρωσία, 1 στη Σιγκαπούρη κ.ο.κ. Επιπλέον, τα προϊόντα υπάρχουν σε 32 διαφορετικές χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες κατάστημα Κορρές Korres
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ